دوربین مدار بسته با قابلیت WDR
برند های مختلف دوربین هایی با کیفیت های متفاوت تولید و به بازار عرضه می کنند که پایه و اساس کار همه در کیفیت های مشخص و دسته بندی شده یکی می باشد.
برخی خصوصیاتی که بین دوربین مدار بسته در تمامی برندها مشترک می باشند عبارتند از:
دید در شب
سیستم حفاظتی
OSD MENU ( در بعضی موارد)
ONVIF ( در دوربین مدار بسته IP )
و ...
اما در تعداد محدودی از دوربین های مدار بسته HD قابلیتی وجود دارد به نام اختصاری WDR.
حال دقیقا این مشخصه چه کارایی دارد؟
WIDE DYNAMIC RANGE
یکی از مشکلاتی که در تصویربرداری پیش می آید و بسیار رایج است، در هنگامی که نور محیط به یک باره تغییر می کند ( مثلا هنگام کنار کشیدن پرده اتاق در روزهای آفتابی و یا روشن کردن لامپ در اتاق تاریک به طوری که نور لامپ به سمت لنز بتابد ) سنسور لنز دچار اختلال در تصویر برداری می شود، نمی تواند با این تغییر شدید نور همسو شده و تصویر با کیفیتی را خروجی کند، حال اینکه قابلیت WDR این اختلاف نور ناگهانی را مدیریت می کند بخصوص در هنگامی که نور شدیدی مستقیما به انز می تابد با حذف کردن آن به حفظ کیفیت تصویر کمک می کند.

دوربین مدار بسته DS-2CE56D5T-IT3 دارای قابلیت WDR (120db) می باشد که در نوع خود منحصر به فرد است، در دوربین های مدار بسته IP می توان این سطح ( 120db ) از WDR را پیدا کرد، اما در بازه دوربین های HD پیدا کردن همچین دوربینی بسیار مشکل می شود، از معدود برند هایی که REAL WDR با قدرت 120db تولید می کند کمپانی هایکویژن می باشد.
رنجبر